Berørt af Gud i Aarhus

Seniorpræst Hans-Christian Vindum Pettersson.

Aarhus Valgmenighed arrangerer konferencen #BERØRT 14.-16. april.

– Weekendkonference har fokus på at søge Guds kærlige nærvær, nåde, godhed og kraft, fortæller Hans-Christian Vindum Pettersson, seniorpræst i Aarhus Valgmenighed (ÅVM).

Sult efter det karismatiske

– Det har altid været vores selvforståelse og teologiske særkende at være en evangelisk-luthersk, karismatisk og missional kirke. Men efter flere år, hvor restriktioner har defineret rammerne for vores menighedsliv, så oplever vi, at den karismatiske kultur og forventning til, at Guds Ånd vil møde os, berøre os med sin kærlighed, nærvær og kraft, er trukket i baggrunden.

– Vi mærker en sult, både blandt vore egne, i partnerkirker og netværk og på en måde også omkring os i samfundet, mener valgmenighedspræsten.

– Der er en stor åbenhed om det åndelige, men folk ønsker at blive ”touched” mere end noget andet – og det vil vi også! Vi ønsker at blive berørt af den levende Gud, og det vil vi gerne give folk rum for, fortæller han.

Becky og Poul Harcourt fra New Wine i England er hovedtalere.

Hovedtaler fra England

De internationale hovedtalere Becky og Poul Harcourt fra England brænder for Guds kærlighed. Poul er national Leader af New Wine (minder om Dansk Oase) og leder All Saints’ Woodford Wells in North East London. Gennem seks forskellige lørdagssessioner zoomer konferencen ind på forskellige ”veje til Gud”.

– Vi har fundet et mix af kirkens egne præster, ÅVM-medlemmer, Oasevenner og gæster fra andre traditioner, som inspirerer os med deres ’best practices’, fortæller Hans-Christian Vindum Pettersson og opmuntrer alle til at komme og ”give plads til Gud, tid til at prøve ting af og mulighed for at udvide vores horisont for, hvordan, hvor og med hvad Gud møder os.”

Læs mere på aarhusvalgmenighed.dk/berort


Artiklen fortsætter efter annoncen: