’Catch the Fire’ i Aarhus

Pernille Liland.

Pernille Liland, som er leder af Nordic Prophetic Network, medvirker sammen med Peter Holmsgaard fra foreningen Kraftværket og Johnny Hansen, som er præst i Citykirken, ved en konference i den 18. marts.

Konferencen holdes i Citykirken, Viborgvej 173 i Aarhus, og den har fået navnet ”Catch the Fire” (Grib ilden!), ligesom det i sin tid hed ved den store vækkelse i Toronto i 90’erne.

– Vi laver en landingsbane for Guds ild til at lande i Aarhus med kraft, tegn, undere, mirakler og det profetiske. Kom og få aktiveret dine åndelige gaver og bliv smittet med det overnaturlige, så det bliver naturligt og i en sådan grad, at du og din by vil eksplodere i Hans gerninger for bestandigt! opfordrer Tabita Jørgensen, som har arrangeret konferencen.

Der vil også være mulighed for forbøn for alle, som ønsker det. Arrangementet er gratis. Rent praktisk kan man markere på Aarhus Citykirkes facebook, om man agter at deltage. Kl. 10 er der formiddagsmøde. Om eftermiddagen er der møde med profetiske øvelser, og aftenmødet slutter kl. 21.