Profetisk seminar i Horsens med Mette Skals Hågensen

Mette Skals Hågensen leder sammen med Anbjørn Hågensen Horsens Pinsekirke.

Profetisk lovsang, drømmetydning og profetiske ord for 2023 er, hvad man kan forvente til seminardagen ”BRAVE” i Horsens Pinsekirke på Sverigesvej 29, lørdag den 11. marts.

Det er Mette Skals Hågensen med team, der holder en undervisningsdag. Det begynder kl. 9.30 og slutter ved 16-tiden. Blandt de mere specielle emner er kristen drømmetydning. Kl. 10.30 er der undervisning i drømmeforståelse. Og hvis man vil, kan man medbringe 1-2 af ens egne drømme, som man ønsker at arbejde med – men det er valgfrit.

– Gud guider, advarer og giver os svar i drømme og visioner. Derfor vil vi have et seminar omkring at forstå dine drømme. Mange har efterspurgt kurset, og vi har deltagere fra Færøerne og Norge. Vi tilbyder, at man kan være med online, siger Mette Hågensen. Hun fortæller også, at datoen d. 11.3. er meget speciel.

– På et intenst bønnemøde d. 11.3. 2019 med Valborg Hammer, Færøerne, og Arnbjørn Hågensen, sagde Gud, at alt og alle ville blive rystede om 6 mdr. Det var præcis 6 mdr inden d. 11/3 2020, hvor Mette Frederiksen lukkede landet ned. Efter alt dette er sket, har vi fået endnu mere respekt for Guds tiltale i drømme og visioner, fortæller Mette Skals Hågensen.