En falsk gud i yoga

Rita Aagaard

Jeg vil sende en stor tak til Anne Manning Pedersen for den artikel, hun havde i Udfordringen 5. marts uge 10. Med overskriften: “Kender vi den skjulte sandhed om yoga”?

Da jeg var yngre for en hel del år siden, gik jeg til yoga. Jeg var ikke personlig kristen som i dag. Dengang tænkte jeg ikke over, hvad jeg bevægede mig ud i.
Nu er jeg personlig kristen og derfor gør det mig umådelig ked af det, når jeg erfarer, at yoga er noget, man har taget til sig i kirkerne.

Som det fremgår af Anne Manning Pedersens artikel, så er der en falsk gud (Antikrist) i udøvelsen af yoga. Det er trist, at menighedsråd, præster og sågar biskopper inviterer en falsk gud ind i kirken. Velvidende, at der flere steder i Bibelen står, at vi skal være på vagt overfor Antikrist.

Jeg oplever at være ganske alene med det at sige fra overfor yoga i kirken. Derfor blev jeg så taknemlig for det AMP skrev om emnet. Det er jo altid rart at være flere, som går imod den tendens, og hvis det skal stoppes, er vi nødt til at erkende og vide, hvad yoga er for en størrelse.

Læs om yoga kronikken her https://udfordringen.dk/2023/03/kender-vi-den-skjulte-sandhed-om-yoga/