Michael W. Smith-koncert i Aarhus næsten udsolgt

Verdensstjernen Michael W. Smith holder en koncert i Aarhus i forbindelse med sin verdensturné ”The Waymaker Tour”.

Den kristne sanger Michael W. Smith fra USA besøger Danmark for 5. gang, når han d. 20. april spiller i Musikhuset Aarhus. Billetterne er nærmest revet væk.

Den 65-årige Michael W. Smith, der er kendt som én af de største på den kristne musikscene, har gennem sin 40 år lange karriere skrevet en lang række hits som ”Healing Rain” og ”Open the Eyes of My Heart”. Han har fået tre Grammy Awards, 45 Dove Awards og solgt over 15 millioner albums. Desuden har han medvirket i to film og skrevet 14 bøger.

Den store interesse for koncerten betød, at der blev solgt 1000 billetter på kun 14 dage efter billetsalget startede. Derfor har Glow, som er Indre Missions musikarbejde, åbnet for salget af yderligere 500 billetter, skriver Impuls.

Koncerten i Aarhus er den eneste koncert i Danmark under Michael W. Smiths verdensturné med ”The Waymaker Tour”.