Prinsen og Tiggerdrengen

Instruktør Katrine Pihl Sode øver sange med skuespillerne. Indsat: Logo for musical – tegnet af en elev på NE.

Alle elever på Nordsjællands Efterskole står sammen om at lave en stor og festlig opsætning af Prinsen og Tiggerdrengen.

Nordsjællands efterskole laver hvert år en musical for alle skolens elever og i år er ingen undtagelse. Skolen ser det nemlig som en vigtig opgave at have noget, som samler alle elever på skolen og i fællesskab gøre noget, som både er til glæde for elever, lærere og publikum.

Alle elever er med i opsætningen

– Vi oplever hvert år, hvordan fællesskabet bliver styrket på tværs af eleverne, når vi går i gang med musicalugen, fortæller Katrine Pihl Sode, der er instruktør.
Hun fortsætter: ”Alle elever har en opgave i forbindelse med musicalen, både synlige som skuespillere og musikere og knap så synlige som teknikere, rekvisitører og staff. Det er en del af Nordsjællands Efterskoles DNA, at alle har værdi – det kommer også til udtryk her.”

Læs resten af artiklen her på udf.nu