Profetisk seminar i Horsens med Mette Skals Hågensen

Profetisk lovsang, drømmetydning og profetiske ord for 2023 er, hvad man kan forvente til seminardagen ”BRAVE” i Horsens Pinsekirke på Sverigesvej 29 lørdag den 11. marts.

Mette Skals Hågensen

Det Mette Skals Hågensen med team, der holder en undervisningsdag. Det begynder kl. 9.30 og slutter ved 16-tiden.
Blandt de mere specielle emner er kristen drømmetydning. Kl. 10.30 er der undervisning i drømmeforståelse. Og hvis man vil, kan man medbringe 1-2 af ens egne drømme, som man ønsker at arbejde med – men det er valgfrit.
– Gud guider, advarer og giver os svar i drømme og visioner. Derfor vil vi have et seminar omkring at forstå sine drømme. Mange har efterspurgt kurset og vi har deltagere fra Færøerne og Norge.
Vi tilbyder at man kan være med online, siger Mette Hågensen. Det foregår på et lukket forum, hvortil man skal tilmelde sig.
Hun fortæller også, at datoen d. 11.3. er meget speciel.
– På et intenst bønnemøde d. 11.3. 2019 med Valborg Hammer, Færøerne, og Arnbjørn Hågensen, sagde Gud at alt og alle ville blive rystet om 6 mdr. Det var præcis 6 mdr inden d. 11/3 2020, hvor Mette Frederiksen lukkede landet ned. Efter at alt dette er sket, har vi fået endnu mere respekt for Guds tiltale i drømme og visioner, fortæller Mette Skals Hågensen.
Det koster 200 kr. at deltage inkl. frokost og kaffe.

Horsens Pinsekirke