Uhøjtidelig rock

Fjerde album fra Colony House er ude nu. Det er første gang, jeg hører en af deres udgivelser. Det er velspillet rock, der bliver mere seriøst undervejs.

Med sangtitler som Landlocked Surf Rock og Cannonballers handler denne plades første sange mere om fest og ballade end alvor, men stille og roligt hen ad vejen behandler de også sange med dybere emner som fx One Of Those Days, der handler om, at livet ikke altid er en dans på roser eller Don’t Give Up On Me, der handler om “ikke at passe ind” i samfundet og i verden omkring en, og at det ikke altid nødvendigvis føles let.

Titelsangen Cannonballers er umiddelbart pladens bedste sang. Det er sikkert også derfor, de valgte den som pladens titel. Denne udgivelse fra Colony House er tænkt som en musikalsk hyldest både til deres hjemby Nashville, Tennessee og også til glad, surf (strand) rock af artister som Brian Wilson (The Beach Boys), The Hondells og The Surfaris.

Deres forrige plade var efter sigende i samme “surf-stil”, og Colony House skulle også være et ganske forrygende live band. Hvis man allerede er fan af gruppen, tror jeg ikke, man vil blive skuffet. Hvis man aldrig har hørt dem før, minder stilen lidt om Swithfoots tidlige albums.

Pladen slutter af med en temmelig alvorlig sang, I’m Not Dying, hvor der i omkvædet synges: ‘Cause I’m Not Dying. I’m just not living like I could.
(Jeg er ikke døende. Jeg lever bare ikke rigtigt som jeg kunne). Må vi alle komme til at leve op til vores potentiale i Kristus, og ikke kun leve i vores egen kraft (Zak. 4:6).

Kunstner: Colony House

Titel: Cannonballers

Genre: Alternativ Rock


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilgængelighed: Itunes.dk – Pris: 69 kr.