KFS-påskelejr med fokus på troen som fundament

KFS afholder påskelejr for unge studerende i Skanderborg fra 1.-5. april. Denne gang med besøg af forfatteren Rebecca Pippert.

En lejr med betydning

Påskelejren har år efter år fået lov til at få afgørende betydning for mange KFS’eres tro og relation til Gud gennem fællesskab, undervisning, lovsang og forkyndelse. Derfor er lejrchef og sekretariatsleder Peter Bjerre glad for, at KFS igen får lov til at byde studerende fra nær og fjern velkommen til fem dages lejr i Skanderborg:

– Sidste års lejr var – med corona minderne friskt i erindringen – en stærk påmindelse om, hvor berigende det er, når vi mødes og deler vores tro. Derfor er vi også enormt taknemmelige over, at vi i KFS igen får lov til at skabe rammen om det her fælles møde mellem studerende på tværs af hverdagens studier og kirkelige sammenhænge, hvor vi både i undervisning og forkyndelse kan blive opmuntret, udfordret og udrustet til hverdagen sammen.

Læs resten af artiklen her på udf.nu