’Kristent ouija-bræt’ er rent hekseri’

Ifølge Amazon kan ”The Holy Spirit Board” sætte kristne i kontakt med Helligånden, men det er rent hekseri, fastslår Annie Schaug. Hun har skrevet bogen ”Åndelig og helt Normal” og underviser på TV Visjon Norge (se under MORE TV side 21).

– Vi kan ikke tage noget fra Satans hierarki og gøre det kristent. Vi må aldrig gå til afguder for at få kontakt med Gud. Dette kommer fra afgrunden.

Det udtaler forfatter og forkynder Annie Schaug i Dagen.no, hvor hun på det kraftigste advarer mod ouija-brættet ”The Holy Spirit Board”. Spillet beskrives som en ”kristen” variant af det traditionelle ouijabræt, der bruges i spiritistiske seancer. I modsætning til det traditionelle ouijabræt hævdes det, at ”The Holy Spirit Board” sætter folk i direkte kontakt med Jesus Kristus, og at det er ”perfekt for kirker og bedegrupper”.

Ifølge beskrivelsen vil man med dette bræt i modsætning til det traditionelle aldrig komme i kontakt med onde ånder eller dæmoner. Men det er en djævelsk løgn, fastslår Annie Skaug ifølge Dagen.

Eks-spiritist advarer

Annie Skaug var allerede som barn under indflydelse af det okkulte i form af spiritisme og shamanisme, men som 17-årig fik hun et livsforvandlende møde med Jesus. Nu advarer hun på det kraftigste imod det alternative, som hun kalder satanisk. Satan prøver altid at efterligne noget, Gud har skabt. Og kristne bør vide, at ”Helligånds-spillet” ikke er fra Gud, uanset hvor mange kirkefolk, der kender til ”kristen” spiritisme, siger hun.

Vurdér ånderne

Annie Schaug mener, at det især er lunkne kristne, som vil prøve at spille ”Helligåndsspillet”.

– Det er lunkne kristne, som ikke er tilfredse med Gud. De føler ikke, de får fat i Gud, derfor prøver de andre alternativer. Men den eneste, vi skal forholde os til, er Guds Ånd, siger hun. Annie Skaug henviser til Bibelens ord om det, der vil ske i de sidste tider, som det beskrives i 2 Tim. 4,3-4:

”Der kommer nemlig en tid, hvor folk ikke vil rette sig efter den sunde lære, men i stedet følger deres egne ønsker og holder sig til de forkyndere, der fortæller dem, hvad de gerne vil høre. De vil vende det døve øre til sandheden og i stedet lytte til myter.”

Eksorcist: ’Djævelsk fælde’

Også en katolsk præst og eksorcist, Ernesto Caro fra Diocese of Monterey i Mexico, advarer kraftigt mod spillet. I et interview i EWTN’s ”News Nightly,” kalder præsten ”The Holy Spirit Board” ”en djævelsk fælde”. “Djævelen er altid på udkig efter måder, hvorpå han kan få ofre til at falde i sin fælde. Og det her er en af dem. Ouija-spil og alt af denne art er forbudt ifølge Bibelen.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Præsten tilføjede ifølge The Christian Post, at The Holy Spirit Board er blevet skabt for at forføre både katolikker og protestanter ved at bruge kendte religiøse billeder. Men i virkeligheden er det ”bare et ouija-bræt”, fastslår han.

– Hvis nogen har købt spillet, bør de omgående skaffe sig af med det, bekende deres synder for en præst, angre og bede om tilgivelse og udfrielse, opfordrer præsten Ernesto Caro.