Operation Mission i Danmark

OMs grundlægger, George Verwer, (anden fra højre) og den oprindelige besætning beder på dækket af det danske skib Umanak, som OM købte i 1970.

Den danske afdeling af den internationale missionsorganisation Operation Mobilisation hedder Operation Mission.

OM udsender volontører og støtter projekter i hele verden. Fokusområderne er skibet Logos Hope, Teenstreet, trekkingprogrammer i New Zealand og Sydafrika, Mission-Sprog- og Kulturprogrammer i den muslimske verden og udviklingsprojekter. OM Danmarks bestyrelse består af Samuel Bramming, Flemming Windfeld, Pernille Solhøj (formand), Leah Fulendorff, Poul Michael Fanøe, Nikolaj Kjærby og Helle Rønne Samuelsen (Landsleder)

George Verwer skrev også flere bøger, blandt andre Revolution of Love, Out of the Comfort Zone, Messiology og Confessions of a Toxic Perfectionist. På dansk findes bogen ”Dråber fra en utæt vandhane” (Forlaget Scandinavia 2017).