Morfars råd fik Matt til at opgive selvmord

Matt Brodersen ses til højre sammen med sin morfar ”Gips”, alias prædikanten Charles Stanley. Privatfoto.

Matt Brodersen ses til højre sammen med sin morfar ”Gips”, alias prædikanten Charles Stanley. Privatfoto.

– Jeg levede et dobbeltliv, hvor jeg både drak og røg pot hver eneste dag, mens jeg tog forberedelseskurset til præsteseminariet. Så blev mine forældre skilt, og jeg opgav troen og ville begå selvmord, fortæller den nu 29-årige Matt Brodersen.

– For et par år siden kæmpede jeg med stoffer og alkohol og dyb depression, mens jeg boede i Los Angeles. Jeg havde også mistet hele min arv og havde selvmordstanker, fortalte Matt til The Christian Post. Nu forklarer Matt Brodersen på YouTube, hvordan hans morfar, den netop afdøde prædikant Charles Stanley, hjalp ham igennem hans livs værste krise.

Læs resten af artiklen her på udf.nu