Sozo-konference med ledere fra Bethel Church

Nina Heise Knudsen har bl.a. en mastergrad fra Roskilde Universitet.

– Har du en brand for at hjælpe mennesker i større frihed og bringe lægedom ind i deres liv, så er denne Sozo Basic konference måske noget for dig.

Det mener i hvert fald Sara Holst Munk, der sammen med Nina Heise Knudsen er initiativtager til konferencen, der finder sted den 19.-20. maj 2023 i Valby på Banevolden 46.

Hvad er Sozo?

Sara fortsætter: – Sozo som forbønsmetode er udviklet i Bethel Church i Redding, Californien. Den består af en række let anvendelige værktøjer, som kan bruges samlet eller hver for sig, fx både i en Sozo-session og til forbøn i en kirke, forklarer Sara.

– Metoden er inspireret af det græske ord sozo, der bruges mere end 100 gange i Det Nye Testamente. På græsk betyder sozo bl.a. frelst, helbredt og sat fri.

Sara Holst Munk er psykolog fra Københavns Universitet.

Deltagere fortæller om frihed og indre lægedom

I nogle kirker i Danmark praktiseres Sozo som forbønsmetode allerede, og en række mennesker har oplevet indre lægedom. En af dem, der er blevet hjulpet, fortæller:

”Sozo har givet mig en langt større indsigt i, hvor vigtigt det er at følge Guds Ånd og ikke lade sig påvirke af verden. Jeg forstod endelig, at vejen til renhed er tilgivelse. Jeg er efterfølgende blevet langt mere tilgivende og overbærende overfor andre, men også bevidst om, hvor kreativt fjenden arbejder og prøver at påvirke mennesker. I Sozo-sessionen fik jeg åbenbaringer fra Gud, der har givet mig håb for fremtiden, og i svære tider husker jeg på det billede og de ord, Han gav mig.”

Sjælebånd blev brudt

En anden fortæller:

”Gennem en Sozo-session har Helligånden åbenbaret ting, som jeg end ikke vidste var roden til mine udfordringer. Helligånden har vist mig i hvilke områder, jeg har haft brug for at få brudt med ting og mennesker og i stedet fået forløsning. Sjælebånd er blevet brudt, og jeg har tilgivet familiemedlemmer for den smerte, som de har pålagt mig. Gud har talt til mig om, hvor værdifuld jeg er og hvilket potentiale og hvilke drømme, han har for mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Sozo. Det er livsforvandlende at blive ledt af Gud og Helligånden gennem Sozo for at opleve den frihed, Gud, vores far, har til os.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lytter til Gud

Nina Heise Knudsen tilføjer:

– En Sozo-session er ikke en klassisk rådgivningssituation, hvor det er rådgiveren, der skal finde frem til svarene. Det er en forbønssituation, hvor personen selv lærer at høre fra Gud. Disse sandheder er med til at bringe lægedom og løse personen fra fjendens løgne. Denne oplevelse af, at Gud selv taler til personen, er essentiel i Sozo og afgørende for, at vedkommende selv får et tæt bånd til Jesus, siger Nina Heise Knudsen.

Specialt for sjælesørgere

Konferencen er for alle, men retter sig særligt til forbedere, psykologer, coaches, sjælesørgere, rådgivere, præster og ledere.’ Fra Bethel Sozo i England deltager ægteparret Christine og David West, der vil undervise til konferencen i Valby. Christine og David har arbejdet med Sozo-forbøn siden 2008 og har det overordnede ansvar for alle Sozo-teams i Storbritannien.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fra Danmark deltager bl.a. Sara Holst Munk, der er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og Nina Heise Knudsen, der bl.a. har en mastergrad fra Roskilde Universitet. Sara og Nina betjener ugentligt til Sozo-sessioner i København. Tilmelding til konferencen kan ske på https://aabenkirkekbh.dk/sozo-konf