Sæsonafslutning i podcast- serien ’Bibler og Biler’

Præsten Niels Hankelbjerg Mortensen og bilhandler Jakob Byskov Lind fra Herning Bykirke er de snakkesalige mænd bag podcastserien Bibler og Biler. I sidste afsnit i denne sæson (3) læser de Første Mosebog kapitel 50.

Foruden snak om løst og fast samt læsning af bibelteksten er der i dette afsnit en quiz med bogstavet E. En person nævner ord fra Bibelen, fx et navn, som starter med E, hvorefter den anden nævner bilmærker med E. I løbet af hver podcast uddeles ugens ”reservehjul”. Det er ”en detalje fra bibelteksten, der ikke ser ud af meget, men er vigtig ligesom et reservehjul,” forklarer værterne.

Ud fra dagens tekst nævner de blandt andet inspiration fra beskrivelsen af forsoningen mellem Josef og hans brødre efter patriarken Jakobs død. Podcasten vil ikke ligge helt stille, indtil Sæson Fire starter til september. I sommerferien udkommer der nemlig nogle kortere afsnit fra første onsdag i juni med tekster fra Efeserbrevet, som handler om kristent dagligliv. Fra september skal podcasten Bibler og Biler gennemgå Markusevangeliet, fortæller Niels Hankelbjerg Mortensen og Jakob Byskov Lind.