’Undgå forvirringen og Helvedes løgne’

Franklin Graham holdt tale til årets kandidater fra det kristne Liberty University.

– Jeg tror, at Guds hjerte er knust over situationen i verden og i vores land. Det går ned ad bakke både moralsk, åndeligt, økonomisk og politisk, sagde Franklin Graham i sin dimissionsstale på Liberty University i Virginia den 12. maj.

Evangelisten advarede de over 28.000 kandidater på det kristne universitet om, at USA er præget af en ”forvirret kultur og løgne fra Helvede”. Franklin Graham pegede på et stort frafald fra Gud som årsag til den nuværende situation – og opfordrede kandidaterne til at stå fast på Bibelens sandhed. ”Jesus er ikke en af vejene til Gud. Han er Vejen, Sandheden og Livet,” fastslog Franklin Graham med henvisning til Joh. 14,6, mens han advarede mod at gå på kompromis med Bibelen.

Blandt de aktuelle eksempler på forvirring og løgne fra Helvede nævnede han woke ideologien og abort. ”Verden vil have dig til at tro, at abort er OK, og at det er kvindens valg. Det er en løgn. Det er et valg, men det er mord. Det er en synd. Det kommer fra Satan. Verden vil have dig til at sætte dig og tie stille. Men det skal du ikke. Jeg vil have dig til at rejse dig og råbe op om sandheden,” understregede Franklin Graham i sin tale til den store dimissionsfest.