”Fedt at være sammen med andre om Gud”

Cafe-teltet var fyldt til koncert med koret Mosaik.

I pinsen har der været Å-festival i Sdr. Felding for 33. gang. Festivalen startede i sin tid med 5-600 deltagere på en lille campingplads. Nu foregår det på stadion i Sdr. Felding med 2500 overnattende gæster og ca 4500 deltagere. I år har en del store navne fra USA været på plakaten, bl.a. Rebecca St. James og Israel Houghton.

Af ren nysgerrighed beslutter jeg mig for at besøge festivalen for at se, hvad det er, der tiltrækker de mange unge.

Dejlig stemning

Lørdag eftermiddag ankommer jeg til festivalen. Det første tegn på rigtig mange gæster er, at al parkering stort set allerede er optaget. Da jeg kommer ind på pladsen, falder mit øje først på det kæmpestore telt i midten – stedet, hvor alle de store koncerter afholdes. Omkring teltet er der Street Food, cafe-telt, stande, hvor man kan mødes og snakke om tro og meget andet.

Rundt omkring er der pladser med campingvogne og telte, hvor unge mennesker enten sidder i klynger eller går rundt og snakker med hinanden. Der bliver delt masser af kram ud og snakket og grinet og hygget. Stedet emmer bare af glade unge, som nyder hinandens selskab. Der er også gang i en fodboldturnering, og dér mangler stemningen bestemt heller ikke.

Læs resten af artiklen her på udf.nu