FN-sølvmedalje til Tværkulturelt Arbejde i Kolding Provsti

– Efter 5 års deltagelse i UN World Interfaith Harmony Week med aktiviteter, baseret på kærlighed til Gud og vores næste, fik vi tildelt Second Prize Award i 2023, fortæller Elizabeth P. Olesen.

Den 16. juni kan Kolding Provstis Tværkulturelle arbejde fejre, at de har fået tildelt en sølvmedalje fra FN WIFHW.

Markeringen foregår i forbindelse med markeringen af World InterFaith Harmony Week 2023.

Det tværkulturelle arbejde

”Denne dag vil vi gerne takke alle, som har været en del af fejringen og markeringen af WIFHW i Kolding Provsti: Sprogcafe, Kvinder møder kvinder, Brunchfællesskabet, Kunstudstillingen, Tro møder tro og den internationale menighed,” fortæller Elizabeth Padillo Olesen, der igennem mange år har været tværkulturel medarbejder i Kolding Provsti. Der bliver fest i æblehaven ved Simon Peter Kirke, Islandsvej 12 i Kolding med international buffet, optræden fra Toner på tværs, taler, digte oplæsning og livlig samtale på tværs. Tag en stol eller et tæppe med – Vi glæder os til en festdag! lyder opfordringen