Frifindelsen var bare det første mirakel

Maria og Henrik Holm fortæller om deres pakistanske medarbejder, Maria, som er lærer og søndagsskolelærer.

P, som er en kvinde i tyverne, stak ind imellem af fra sin muslimske familie for at gå i kirke, hvor hun mødte Maria. En dag kom P og hendes mor hjem til Maria, fordi hun ville have en bibel. Hun sagde, at hun elskede Jesus så meget, at hun måtte læse hans Ord, så Maria gav hende sin eneste bibel på urdu. Det at være med til, at en muslim konverterer, kan medføre fængselsstraf, og Henrik sagde, at P blev nødt til at ”flygte” fra sin muslimske far og bror.

Maria mente ikke, at faren ville finde Bibelen, men det gjorde han! Den aften kom Marias pastor og sagde: ”Jeg ved ikke hvorfor, men Gud vil have, at jeg skal give dig en ny urdu bibel”. – Da forstod vi for første gang, at Gud var 100% med i det her, fortæller Henrik.

Nu måtte P hurtigt sendes til en anden by med hjælp fra hendes mor. Men Maria var jo ikke i sikkerhed, så lige før Ps far og bror kom til Marias hus for at hente hende, gemte hun sig i et skur, hvor hun blev i 7 timer, før de gik hjem. De meldte hende så til politiet.

– Jeg lavede en flugtplan for Maria, men efter flere samtaler besluttede hun sig for at møde op i retten. Under samtalerne fik jeg et ord fra Gud: ”Velsignelsen ligger i sandheden,” fortæller Henrik Holm. Maria valgte dels ikke at flygte og dels at holde sig til sandheden. ”Gud har lovet mig at beskytte mig, så det vil han gøre,” sagde hun.

Hun var alligevel berørt af situationen, for hendes veninde, som var i fængsel i 13 måneder, blev en nat voldtaget af 14 politibetjente.

– Vi hyrede nu en kristen advokat til at hjælpe os, og han fandt en muslimsk advokat, som kunne føre sagen, da han som muslim har mere pondus i retten. Da Maria skulle i retten, var der tårer og meget bøn. Først spurgte dommeren, om Maria havde givet P en bibel, og Maria svarede JA. Dommeren sagde, at så var det jo det, men så kom vores advokater i gang, og det endte med, at Maria blev frikendt, så hun faldt på knæ i retten og sagde ”TAK JESUS”. Men det var bare den første velsignelse. Samme aften var Maria på en crusade-møde med over 100 kristne, hvor hun fortalte om sit mirakel. Blandt tilhørerne var en pastor, som gerne ville opmuntre Maria, så han købte et stykke land til hende. Hun har nu fået grunden og den har en større værdi, end noget andet, som hendes familie nogensinde har været i nærheden af.

Velsignelsen ligger i sandheden

– Men det stopper ikke her, fortsætter Henrik Holm. Nu har NGO’en bedt advokaterne arbejde for at få registreret Love of God Ministry PK/DK i Pakistan. Når Maria var på advokatkontoret, så hun, at den muslimske advokat ofte ringede hjem, fordi hans datter havde cancer. En aften, da Maria bad i sit ”lønkammer”, så hun i ånden advokaten og hans familie komme ind i sit hus. Hun lagde den syge datter på sin seng og bad inderligt for hende – og så var hun helbredt. Næste dag, da hun ringede til advokaten, fortalte han begejstret, at de havde haft en tid på hospitalet aftenen før – og lægerne havde konstateret, at datteren var cancer-fri.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg beder til, at ikke kun helbredelsen, men også frelsen kommer til den advokat og hans familie. Kvinden P flyttede til en millionby langt fra sin far. Hun er blevet gift med en kristen mand og er gravid, og hun kan ikke tie stille om sin tro, så en af hendes veninder vil nu have en bibel. Også to af P’s kusiner er ved at finde mod til at overgive sig til Jesus. Velsignelsen af at holde sig til sandheden fortsætter, slutter Maria og Henrik Holm.