KBC holder sommerkonference nr. 36

Sommerkonferencen TRO 2023 foregår i KBC’s lokaler i Albertslund.

Lena Garnfeld

I år holdes Sommerkonferencen den 2.-9. juli I KBC’s lokaler på Hedemarksvej 15, 2620 Albertslund, København.

Konferencen byder på forkyndelse, lovsang, forbøn, fællesskab, børne og ungdoms events. Der vil være en Businessclass (særlig registrering) for forretningsfolk. Man kan sætte sin campingvogn eller telt op, hvis det registreres i forvejen. På konferencen mødes deltagere fra Danmark, Skandinavien og Europa.

Talerne

Karl Axel Mentzoni

KBC skriver i en pressemeddelelse om hovedtalerne Cindy Jacobs og Roberts Liardon, som begge kommer fra USA :

– Cindy Jacobs fra Dallas, Texas, er en respekteret profet, taler, lærer og forfatter med et hjerte for at undervise Guds folk om bøn og det profetiske. Cindy og hendes mand, Mike, er grundlæggere af ”Generals International”. De er også grundlæggere af ”Reformation Prayer Network”, et netværk af bønneledere fra 50 bønneledere udover USA. Cindy har rejst i over 100 lande og talt til hundredtusindvis af mennesker, inkl. statsoverhoveder. I Danmark er hun måske mest kendt som leder og vært

Cindy Jakobs

for Global Prophetic Consultation og Global Prophetic Summit, hvor Cindy og Mike Jacobs inviterer ledere fra over 65 nationer hvert år. Cindy, der har skrevet flere bøger, kommer til Danmark sammen med sin mand Mike, som hun har været gift med i 49 år. Roberts Liardon – er både forfatter, prædikant og kirkehistoriker Han blev kaldt til tjeneste i en meget ung alder og holdt sin første prædiken, da han var 13 år. Han har også undervist om Guds Generaler på universiteter og Colleges allerede som 15 årig. Fra 16-årsalderen har han brugt enhver platform til at forkynde Jesu Kristi Evangelium, og styrke og opmuntre Guds folk i tjenesten. Roberts har produceret radio, TV og internet-programmer og har skrevet over 80 bøger, der er blevet oversat til mere end 60 sprog. Indtil nu har han solgt 16,5 millioner kopier.

Blandt de øvrige talere er Stefan Edefors, Peter Nordberg og Karl Axel Mentzoni. Værterne er Jens & Lena Garnfeldt, som har været præstepar i KBC siden grundlæggelsen for 35 år siden.