Kolding Valgmenighed 20 år

Kolding Valgmenighed har i dag omkring 230 medlemmer i alle aldre, og der er aktiviteter for enhver aldersgruppe. Siden starten af 2014 har KOVA haft egne lokaler på Industrivej 12 i Kolding i et tidligere væveri, som blev bygget om til kirkecenter. I 2018 købte kirken lokalerne frem for at leje sig ind, og efter endnu en ombygning blev den nye kirkesal indviet i foråret 2021.

”Så er der fest! Pinsedag bliver Kolding Valgmenighed 20 år gammel, og så fejrer vi også, at Helligånden har været i gang laaang tid før og stadig virker i dag.”

Det skrev KOVA, som samles på Industrivej 12 i Kolding, i indbydelsen til festlighederne. I et andet opslag på Facebook blev rækkefølgen dog justeret: ”Til familiegudstjenesten på søndag kl. 10.30 fejrer vi to store ting. Den største er pinsen, men for os i Kolding Valgmenighed er det også lidt stort, at menigheden bliver 20 år. Så efter gudstjenesten er der fælles frokost med sjove indslag og taler og softice. Det er værd at fejre!”

Kolding Valgmenighed, der er en del af Folkekirken, blev stiftet som en ny menighed i 2003. Menigheden er en del af Dansk Oases menighedsnetværk.