Kristen datingtjeneste lukker efter fem år

I 2018 åbnede Christoffer Elkjær datingsiden christoffersvenner.dk med ønsket om at skabe en god og seriøs datingside for unge kristne i Danmark.

Ganske få måneder før den kristne datingtjeneste christoffersvenner.dk ellers kunne fejre 5-års jubilæum er tjenesten nu nødt til at lukke.

”Vi har fået at vide af vores betalingsudbyder, at vi har overtrådt deres retningslinjer ved at være en datingtjeneste. Vi har forsøgt at appellere afgørelsen, men det er desværre ikke lykkedes,” fortæller Christoffer Elkjær, der derfor har besluttet sig for at lukke hjemmesiden.

”Stripe (betalingsudbyderen, red.) er dybt integreret i vores hjemmeside, og vi har ikke ret mange alternativer, når det kommer til andre betalingsudbydere. Sammenholdt med min egen motivation for at videreudvikle Christoffers Venner, så betyder det, at vi lukker og slukker den 1. juni 2023.”

Mange udfordringer

Christoffer Elkjær har gennem de seneste knap fem år oplevet mange udfordringer ved at drive en datingtjeneste. ”Det er ikke første gang, vi oplever modgang ved blot at være en datingtjeneste. Vi har fx aldrig kunnet få lov til at lave Facebook- eller Instagramannoncer, og selvom vi godt kunne overleve uden annoncer, så bliver det svært at drive Christoffers Venner uden en betalingsudbyder,” siger Christoffer Elkjær.

Læs resten af artiklen her på udf.nu