Ordet og Israel har købt lejlighed i Jerusalem

Ole Andersen er generalsekretær i Ordet og Israel.

Den 18. maj skrev organisationen Ordet og Israel under på købet af en ny lejlighed i Jerusalem. Købet kunne gennemføres pga. en større arv fra 2021 samt lån og gaver.

Lejligheden, der skal bruges som bolig for organisationens lederpar i byen, har totalt set kostet omkring 6,1 millioner kroner. Ordet og Israel driver i dag et diakonalt volontørarbejde blandt fattige og marginaliserede jøder under navnet Yad va Lev. Den store arv har sammen med mange lån og gaver fra kristne i Danmark sikret købet af lejligheden i Jerusalem.

”Vi er meget taknemmelige for den store støtte. Det er en stor glæde for os, at vi har kunnet købe lejligheden. Det giver tryghed i arbejdet og på langt sigt også i økonomien, sådan at vi kan fokusere på vores hjertesag: Med hånd og hjerte at vise Jesus for jøder i Jerusalem!” fortæller organisationens landssekretær Nicklas Lautrup-Meiner.