’Starseeds introducerer børn for okkultisme’

Mange ensomme børn og unge bliver gennem TikTok lokket til at tro, at de er ’stjernebørn’ og har en helt særlig mission her på jorden.

Begrebet ”stjernebørn” har fået en ny betydning gennem starseeds-ideologien, hvis tilhængere typisk tror, ​​at de ”kommer fra stjernestøv og er blevet tilført et guddommeligt lys.”

Jenn Nizza fra New York, der tidligere har været medium og underviser i okkult praksis, fortæller om fænomenet Starseeds i The Christian Post.

– Et ”stjernemenneske” opfatter sig selv som et avanceret åndeligt væsen fra en anden planet, forklarer Jenn Nizza i en podcast fra 12. maj (”Ex-Psychic Saved: Exposing Divination, New Age, and the Occult”). I denne podcast taler Jenn Nizza med Hannah, der ligesom hun selv er blevet kristen efter tidligere at have været clairvoyant.

Lokker de ensomme

I podcasten forklarer Jenn Nizza, at hashtagget for Starseeds på TikTok har over 953,9 millioner visninger. Derfor advarer hun folk mod alt det, der er forbundet med denne ideologi. Hannah, der på TikTok er kendt som MustardSeedHannah, kalder starseeds-ideologien ”farlig”, fordi den typisk tiltrækker ensomme mennesker.

”De fortæller dig, du har denne gnist, og den er en del af universet, og du kan ændre universet…de har gode intentioner, men de gør bogstaveligt talt det, som er ondt.”

– Starseed-ideologien giver svage mennesker tro på, at de kan blomstre og vokse i deres identitet, forklarer Hannah. Hun mener, at folk, der falder i fælden med at tro på stjernefrø, i virkeligheden leder efter noget, som man kun kan få fra Jesus.

Driver folk til vanvid

Hannah sammenligner Starseeds’ ideologi med Scientologys og taler om ”doktrinære ligheder” mellem de to New Age-fænomener ”… i Scientology har de mærkelige udtryk til at beskrive mennesker, der ikke gør, hvad de [Scientology, red.] vil. Og i ”stjernefrøtænkningen” gør de det samme. De vil fx sige, ’du har et mørkt væsen på dig’ eller ’dine chakraer er blokeret’ eller sådan noget. Og det fører bogstaveligt talt til vanvid,” forklarer Hannah.

Jenn Nizza underviste gennem 25 år i mange typer okkult praksis, før hun blev kristen. Nu advarer hun mod det okkulte i alle dets former, inklusive yoga og den nye trend med ”Stjernefrø”.

Forklædt djævelskab

Jenn Nizza nævner 2. Korintherbrev 11,14-15, hvor der står, at ”djævelen kommer forklædt som en lysets engel”. Både Jenn Nizza og Hannah har nogle personlige erfaringer med det okkulte, som de ikke ønsker, andre skal opleve. Nizza forklarer, at starseeds-ideologien både præsenteres som noget godt og rart og ligefrem som noget gudfrygtigt. Der kan lyde budskaber som: ”Jeg vil bare hjælpe dig” og ”Du er bare så speciel.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Disse udsagn og ideen, om at starseeds kom til jorden for at hjælpe med at helbrede menneskesjæle, er uhyggeligt attraktive, men i virkeligheden er det ”bare er en stor, fed, behåret løgn.” “Det er bare djævelen, der har forklædt sig. Bibelen siger, at ’djævelen strejfer rundt’, faktisk at han ’svæver rundt og leder efter, hvem han kan fortære’,” forklarer Jenn Nizza.

Børn møder dæmoner

– Djævelens dagsorden er altid den samme. Men han følger med tiden, så han bliver ved med at forny sine tricks bare for at få folk fanget og gjort bange og holdt væk fra Gud og evangeliet, advarer Nizza. Også Hannah, der som barn lærte håndaflæsning af sin stedmor, brænder for at advare andre mod det okkulte.

”Dette emne er meget vigtigt for mig, fordi det dikterede retningen for vores liv, lige fra vi var børn, indtil Kristus greb ind og frelste os,” fastslår hun og opfordrer forældre til at lære børnene den rette vej (Ordspr. 22,6). Jenn Nizza fortæller, at børn kan få overnaturlige oplevelser, når de bliver introduceret til det okkulte: ”Børn hører virkelig fra dæmoner. De ser dæmonerne og modtager information.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Forældre kan fx opleve, at ”barnet fortæller noget fra oldefars liv, som barnet ikke kunne have vidst.

– Djævelen bruger det hele,” siger Jenn Nizza og tilføjer: ”Han angriber barnet og derefter forældrene.”

Der er håb

Nizza råder enhver, der har pårørende, som er opslugt af disse tanker, til at ”bede for dem uden ophør.” ”Der var nogen, der bad for mig. Gud kan frelse enhver,” fastslår hun. ”Opgiv ikke håbet. Du lytter til to kvinder, der var dybt involveret i dette, men alligevel blev frelst af vor Herre Jesu Kristi fantastiske nåde. Så opgiv ikke håbet.”

Jenns vidnesbyrd

Jenn Nizza har i flere sammenhænge fortalt om sin barndom, hvor hun ”gik rundt i huset og lukkede alle døre og vinduer og var bange for at være alene”.
Allerede som barn blev Jenn Nizza introduceret til det okkulte. Hun blev også lærer i spiritisme, men snart fandt hun ud af, at hun havde kontakt med en skræmmende virkelighed.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Djævelen bedrager folk. På den lange bane ender det med evig adskillelse fra Gud, på den korte bane er der ødelæggelse, siger hun. De okkulte oplevelser gav Jenn angst, indtil hun en dag kaldte på Kristus, og oplevede, at han kom med sin fred. Senere måtte hun opgive sin okkulte praksis og levevej, da hun via Google havde fundet ud af, hvad Bibelen siger om spiritisme og medier.

Herefter begyndte Jenn Nizza så at skrive bøger og holde foredrag om Jesus og evangeliet – og om faren ved det okkulte.