40 års jubilæum i Lumi Radio Aalborg

På billedet ses daglig leder Erik Breindahl i Lumi Radio Aalborg.

Lumi Radio Aalborg inviterer til gratis 40-års jubilæumsfest i Nørre Uttrup Kirke lørdag d. 16. sep. 2023 kl. 12-16.

Om programmet fortæller Erik Breindahl:

– Kl.12 byder vi på frokost. Efter frokosten vil Dan og Allan K. Hansen fra Håbets Budskab-programmet synge for os inden prædikenen. Allan vil også fortælle lidt om sine erfaringer med radiomission. Prædikenen holdes af Ole Sørensen fra Norea Mediemission. Og han vil også fortælle lidt om radiomission. Efter prædikenen vil Dronninglundkoret synge, og der vil blive mulighed for at give en jubilæumsgave til Lumi.

Så vil der blive et historisk tilbageblik med forskellige nedslag i Lumis 40-årige lange historie. Og der vil blive mulighed for at komme med en kort hilsen til Lumi.
Til sidst serveres kaffe og festkage. Efter festen er der åbent hus i radiostudiet på Bouet Møllevej 5 for alle interesserede. Arrangementet er gratis for alle deltagere, men tilmelding er nødvendig senest onsdag d. 13. september af hensyn til bestilling af mad, drikkevarer og kage.

Man kan tilmelde sig på: lumi@lumiradio.dk