Anders fandt Gud på en roemark

Anders Brøgger havde en “diskussion med Gud”, om han skulle tage med sin kammerat til Sverige og prøve LSD? I stedet mødte han Gud.

Anders Brøgger har fortalt sin personlige historie til den nye videokanal ’Himmelskælv’. Foto: Screenshot fra video.

”Det var som en rygsæk, der forsvandt. Der kom en udefrakommende lettelse, som man ikke umiddelbart kan forklare.”

Sådan fortæller den nu 65-årige Anders Brøgger om sit første møde med Gud, et møde, der blev begyndelsen på hans omvendelse til en personlig kristen.

Den 15. april 1975 stod den unge teenager Anders Brøgger og læssede roer af. Hans unge liv var allerede ramt af modgang.
Hans far var taget til Afrika, og hans mor var blevet indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling.

I pleje som 13-årig

Som 13-årig kom Anders Brøgger i pleje hos en familie, men det var ikke nok til at hindre, at han røg ud i et hashmisbrug.

”Jeg havde en aftale med en kammerat om at tage til Sverige og prøve LSD, men mens jeg stod og arbejdede med at læsse roer af, havde jeg en indre diskussion med Gud om, at jeg gerne ville give mit liv til ham, men først når jeg havde prøvet turen med LSD,” fortæller Anders Brøgger og tilføjer om sit forbrug af rusmidler:

”Jeg var derude, hvor havde jeg fortsat den vej, så havde misbruget fået magten over mit liv.”

Gud talte

Anders Brøgger stod ovenpå en lille gummivogn og læssede roer af, da han pludselig fik en stærk og uventet oplevelse med Gud. ”Jeg kunne tydeligt mærke, at Gud talte til mig, og jeg skulle omvende mig nu og ikke senere. Guds Helligånd var meget stærk og sagde til mig, at jeg skulle bøje mit knæ og give mit liv til ham nu,” husker Ander Brøgger.

Oplevelsen var så tydelig, at Anders Brøgger ikke var et øjeblik i tvivl om hverken afsenderen eller budskabet. ”Når Guds ånd taler så stærkt, så er man ikke i tvivl, så er det nu, det er nu,” siger Anders Brøgger


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Det største i mit liv”

Den unge Anders Brøgger hoppede ned fra vognen, lagde grebet fra sig, bøjede sine knæ og foldede sine hænder og bad: ”Jesus Kristus, jeg vil gerne tage imod dig i mit liv.” Så kom der en forvandling fra nat til dag. ”Når man først har fået lov at smage Guds store kærlighed, nåde og barmhjertighed, så kan man ikke slippe det igen. Man kan ikke gå fra det. Det er det største, som er sket i mit liv. At blive genforenet med Gud, at blive genforenet med Jesus Kristus og komme til tro på ham,” slutter Anders Brøgger med dyb overbevisning i stemmen.

Himmelskælv

Du kan se og høre hele Anders Brøggers beretning på den nye kristne videokanal ’Himmelskælv’, som du kan finde på Facebook, Vimeo og YouTube.

Læs også: Himmelskælv – en ny videokanal


Artiklen fortsætter efter annoncen: