’Himmelskælv’ – en ny videokanal

Samuel Brøgger er initiativtager til den nye videokanal ’Himmelskælv’. Foto: Privat.

Samuel Brøgger har oprettet en ny kristen videokanal med personlige troshistorier.

”Personlige troshistorier har en særlig styrke. Det har det i hvert fald altid haft for mig,” fortæller Samuel Brøgger, der er 37 år. Samuel Brøgger har tidligere været på TV 2 og arbejder i dag som videograf og kommunikationskonsulent i Odense. I hans job handler det om kreativt og visuelt at bringe den gode historie til live med grafik, ord og video.

”Alle små oplevelser med at Gud virker og griber ind i livet. Det har værdi. Men jeg er med det her videokoncept særligt optaget af at grave de historier frem, hvor man sidder tilbage og tænker: Kun Gud kan gøre det der,” fortæller Samuel, som med familien kommer i frikirken ”Bykirken” i Odense.

Personligt sideprojekt

”Det her er et personligt sideprojekt, jeg kører ved siden af min 37-timers arbejdsuge og rolle som ægtemand og far til fire. Så det går i det tempo, det går i. Men idéen blev ved med at vokse, og nu tænkte jeg, at det var tid til at tage det første skridt. Så må vi se, hvor det fører hen”, fortsætter Samuel Brøgger.

Et skridt ad gangen

Samuel Brøgger er også kandidat i medievidenskab med specialet ”Fra video til velgørenhed” fra Syddansk Universitet. ”Jeg har ikke en klar, forkromet plan, men tager et skridt ad gangen,” slutter Samuel Brøgger. Videokanalen ’Himmelskælv’ kan findes på Facebook, Vimeo og YouTube. En af de første personlige video beretninger om mødet med Jesus handler om Samuels egen far.

Læs også: Anders fandt Gud på en roemark