Fængselsmission deler video med indsatte, der priser Gud

– Indsatte, der var til andagt i et højsikkerheds-fængsel, begyndte at juble og danse, mens de sang: ’… løft din sang, du har en løve i dine lunger, stå op og pris Herren’, fortæller fængselsmissionen God Behind Bars. (Facebook)

NGO’en God Behind Bars beretter om vækkelse blandt de indsatte i USA. De har således i juni kunnet døbe 40 mandlige og 90 kvindelige fanger.

God Behind Bars har for nylig delt en video, der viser indsatte tilbede Gud i et fængsel med maksimal sikkerhed. En prædikant sagde til de 150, der deltog i en andagt:

”…dette er et af de eneste øjeblikke, hvor I bare har tid med Herren. Der vil altid være kaos eller støj … så jeg vil bare tage et øjeblik og give jer lov til at bruge lidt tid sammen med Jesus, reflektere, begynde at tænke på ting, som I er taknemmelige for”. Herefter spillede man sangen ”Gratitude” af Brandon Lake.

”Disse fængslede mænd begyndte at juble og klappe, mens de sang ’Så kom nu, min sjæl … løft din sang, ’Fordi du har en løve inde i dine lunger, stå op og pris herren’,” skriver CBN News.

God Behind Bars har udgivet PandoApp, en trosbaseret app, der giver indsatte adgang til lovsang og prædikener på en godkendt tablet. Og en af de indsatte, der har en livstidsdom på 30 års fængsel, fortalte til CBN News, at troen på Jesus hindrer ham i at blive bitter og negativ – og at han tværtimod oplever glæden fra Gud midt i fængselslivet.