Filmen ”Jesus Revolution” hitter på Netflix

Filmen Jesus Revolution handler om hippiepræsten Lonnie Frisbee. Blandt hovedpersonerne er også den unge Greg Laurie.

Den kristne hitfilm Jesus Revolution er blevet udgivet på Netflix i USA og er allerede i top 10.

Det skriver Christian Today. Filmen fortæller historien om, hvordan Harvest-præsten Greg Laurie kom til tro på Jesus midt under hippie-tiden i USA i 1970’erne. Lionsgate-filmen har tiltrukket et stort antal kristne biografgængere, siden den kom i biografen tidligere i år, og den har indtjent over 50 millioner dollars ved billetsalg, hvilket er over en tredobling af budgettet på 15 millioner dollars.

Nu viser filmen sig at være mindst lige så populær på Netflix, og den ligger som nummer 5 på streamingplatformen.

Massedåb af 4.500

I juli holdt Greg Laurie en massedåb på stedet, hvor nogle af scenerne fra Jesus Revolution blev filmet. Over 4.500 blev døbt på Pirate’s Cove Beach i det sydlige Californien, inklusive Lauries eget barnebarn.

”Gør det igen, Herre”

”Jeg tror, ​​at Guds hånd har været på (filmen) fra begyndelsen,” udtalte Laurie til The Christian Post. ”Jesus-bevægelsen var den sidste store amerikanske åndelige opvågning. Nogle historikere har sagt, at det var den største vækkelse nogensinde. Vores bøn er fortsat, at denne film vil tilskynde kristne overalt til at sige: ’Gør det igen, Herre!’ Og det gør han!” fastslår Greg Laurie.