”Jesus kommer snart – gør jer klar til at møde ham”

Anne Graham Lotz og hendes datter Rachel-Ruth Lotz Wright har udgivet bogen Preparing to Meet Jesus: A 21-day Challenge to Move from Salvation to Transformation.

Anne Graham Lotz og datteren, Rachel-Ruth Lotz Wright, opfordrer i en ny bog kristne til at forberede sig på Kristi ”nært forestående” genkomst.

Evangelist og forfatter Anne Graham Lotz og hendes datter Rachel-Ruth Lotz Wright har udgivet bogen Preparing to Meet Jesus: A 21-day Challenge to Move from Salvation to Transformation. Her forklares via en tre-ugers plan, hvilke 21 egenskaber, som Gud ønsker, at hans folk skal have.

Jesus kommer snart

”Jesus kommer! Alle indikatorer peger på, at hans genkomst er nært forestående. Mens forventningen blandt troende mennesker verden over er i feber, spekulerer jeg på, om du og jeg faktisk er forberedt på det verdensforandrende, historieforandrende hjerte-stoppende øjeblik her i tiden?” spurgte Lotz Wright i et opslag på sociale medier.

”Igen og igen fortæller Bibelen os, at Jesus vil komme pludseligt … hurtigt … som en tyv om natten … og at hans tilhængere skal være forberedte på at møde ham når som helst,” tilføjede hun.

”Jeg vil være klar”

”Jeg vil ikke overlade noget til tilfældighederne. Jeg vil være klar. Jeg vil forberede mig nu på at møde Jesus,” skrev Graham Lotz i et separat Facebook-opslag.
Graham Lotz er datter af den afdøde evangelist Billy Graham og søster til Samaritan’s Purse’s præsident og administrerende direktør Franklin Graham.
Projektet Preparing to Meet Jesus ser på Rebekkas historie i Første Mosebog 24 .

”Du kan se på Rebekka – og hun var ikke en perfekt person – men i dette kapitel var hun sådan en tjener, og hun var venlig, hun var ydmyg, hun var gæstfri, og jeg føler, at Herren bragte dem til mit sind, så du hver dag kan fokusere på en af ​​disse egenskaber. Og jeg beder til, at han blidt vil vise os, hvordan vi kan gøre det bedre,” sagde Lotz Wright til CBN News.

Alvorlig sygdom

I 2018 blev Anne Graham Lotz diagnosticeret med brystkræft. Også datteren har siden da overlevet et meget alvorligt hjerteanfald, hvor hun blev diagnosticeret med spontan kranspulsåredissektion. Under et interview med CBN’s Prayer Link bemærkede Graham Lotz, at både hendes egen og datterens seneste helbreds-forskrækkelser fik dem til at tænke mere på og forberede sig på Kristi genkomst. De håber, at deres bog vil hjælpe andre til at gøre det samme.