Norsk teolog taler på Kirkelig Samlings stævne i Skive

– Knut Alfsvåg taler et tydeligt og forståeligt norsk, oplyser Kirkelig Samling.

Den norske professor Knut Alfsvåg holder to oplæg under Kirkelig Samlings stævne i Skive den 30. september.

Knut Alfsvåg betragtes som en teologisk kapacitet, der formår både at gennemskue komplekse teologiske emner og formidle dem pædagogisk, så de opleves tilgængelige og forståelige, skriver Kirkelig Samling om Bibel og Bekendelse (KSBB). Gæstetaleren er uddannet teolog fra det norske Menighetsfakultet og har en årrække virket som præst og underviser i Japan. Fra 1999 har han undervist ved Misjonshøgskolen i Stavanger, hvor han siden 2009 har haft titel af professor.

Knut Alfsvåg har skrevet en række bøger, bl.a. ’Møter med Luther’ og ’Bibelen uten filter’. På stævnet i Skive vil han holde to oplæg med den samlende overskrift: ’Bekendelsen til Jesus Kristus – i 1. århundrede og i dag’. Her vil en af pointerne være, at de kampe og trusler, som troen på Jesus møder i dag, har meget til fælles med udfordringerne i Kirkens første tid.

KSBB håber, at mange vil møde op og suge til sig af den aktuelle undervisning. Stævnet foregår i Skive Kirke og sognegården på Reberbanen 19 i Skive.