Undervisningsdag: ’Kunsten at elske sin partner’

Psykolog ph.d. Peter Damgaard-Hansen underviser. Foto: Leah Damgaard-Hansen

Lørdag den 7. oktober kl. 9.30 afholder foreningen Familier på Vej og Københavns Frikirke en undervisningsdag med fokus på ægteskab og parforhold. Underviser er psykolog Ph.d. Peter Damgaard-Hansen, som med mange års erfaring i bagagen tager hul på nogle vigtige emner for livet i et parforhold.

”Man siger, at det ikke er godt for mennesket at være ene, men det er nu heller ikke altid let for mennesket at være sammen med nogen,” siger Peter Damgaard-Hansen. Med det som udgangspunkt vil han tage deltagerne med gennem tre sessioner, som bringer nye indsigter i kærlighedens natur, som de fleste aldrig har tænkt over.

Peter Damgaard-Hansen kommer til at berøre emner som parforholdets uundgåelige nulpunkt, den mest oversete årsag til mistrivsel i samlivet, indsigter i konflikternes psykologiske dynamik samt forsoningens kunst. Peter Damgaard-Hansen har med sin ”Integreret Psykologi”, udviklet sit eget bud på en holistisk tilgang, der anskuer psykologiske problemer fra en kombineret fysiologisk, psykologisk og teologisk/åndelig synsvinkel.

Udover psykoterapi rummer hans behandlingsforløb således ofte også kropsterapi og sjælesorg. Peter har sin praksis i Kejnæs på Als, men har arbejdet i både USA og Norge. Hans egen kirkelige baggrund er katolsk, og han er en efterspurgt underviser på tværs af mange kirkesamfund.

Jacob Viftrup, der er præst i Københavns Frikirke, siger om Peter: ”Peter har en enestående evne til at formidle undervisning og læring, som er dybt forankret i psykologien og på samme tid dybt forankret i troen. Man mærker tydeligt, at det for Peter er mere end et job og en faglig formåen, men et bankende hjerte for menneskers sundhed og velvære og hvile i sig selv.”

Eventet afholdes hos Københavns Frikirke på Frederiksberg. Dagen slutter kl. 16.45, og prisen er 175 kr inkl. frokost og eftermiddagskaffe. Mere information og tilmelding findes på www.fampv.dk