Den 20. Frøfestival gik om bord i Noas Ark

Eleverne på Frøstruphave Efterskole var også i år med til den traditionsrige musikfestival.

Der var gospelkoncert med Rune Herholdt fredag aften og jubilæumskoncert med Jens Green lørdag formiddag.

I selskab med både løve, giraf, pandaer og mange flere dyr fik vi udfoldet fortællingen om Noas Ark i weekenden den 6.-8. oktober, hvor Kristelig Handicapforening i samarbejde med Frøstruphave Efterskole i Nørre Nebel afholdt Frøfestival for 20. gang.

Det skriver Kristelig Handicapforening i en reportage fra musikfestivalen.

Gospelkoncerter

Weekendens højdepunkter var helt sikkert gospelkoncerten med Rune Herholdt fredag aften og jubilæumskoncerten med Jens Green lørdag formiddag. De to formåede – sammen med deres kompetente musikere – at skabe både fest og nærvær på en helt særlig måde både for og sammen med publikum.

Talentshow og Noas Ark

– Om bord på Noas Ark fik vi fejret Frøfestivals 20 års jubilæum med sang og musik, fællesskab og nærvær, skriver Kristelig Handicapforening. Fotos: Kristelig Handicapforening

Hele weekenden summede det af liv og god stemning på efterskolen. Imellem de mange programpunkter var der tid til nærvær og snak ved måltiderne og et spil æsel i caféen. – Efterskoleeleverne bød op til dans med talentshow både fredag og lørdag aften, hvor deltagerne fik vist alle deres mange talenter. Sikke et show både fredag og lørdag! skriver Kristelig Handicapforening.

Lørdag eftermiddag bød på forskellige workshops, hvor der blev lavet regnbuer i kreaværkstedet, øvet et dramastykke om Noas Ark, hørt bibelfortælling til Godly Play og spist vafler i caféen. De friske blev desuden rusket godt igennem af vinden ved Vesterhavet.

Årets Frøfestival sluttede med Noas Ark-gudstjeneste, hvor en levende due skulle flyve ud og finde en olivengren, men blev inde til gudstjeneste med alle deltagerne…

Gudstjeneste

Tradionen tro sluttede Frøfestival med gudstjeneste søndag formiddag, hvor fortællingen om Noas Ark blev levendegjort med både uvejr og mørke under presseninger og med en levende due, som dog ikke ville flyve ud og finde en olivengren, men blev inde til gudstjeneste med alle deltagerne, fortæller Kristelig Handicapforening.

Frøfestival

Frøfestival er en musikfestival for mennesker med handicap. Der er plads til masser af sjov og alvor i et favnende fællesskab, og weekenden rummer både fest, dans og store grin ligesom andagter, bøn og lovsang også er bærende elementer gennem hele weekenden.

Frøfestival afholdes i samarbejde med Frøstruphave Efterskole. Alle skolens elever rykker ud af deres værelser og sover i klasselokaler, mens deltagerne bor på værelserne eller i campingvogn.


Artiklen fortsætter efter annoncen:(Kilde: Kristelig Handicapforenings hjemmeside)