En tur i fængsel blev hans redning

Tofts liv blev vendt helt på hovedet, da han mødte Jesus i fængslet - hør hans historie i Karlslunde Strandkirke søndag 22. oktober kl. 12.00.

Et liv i overhalingsbanen sendte Toft i fængsel. Det sidste, han drømte om, var, at han skulle møde Gud – netop dér.

Der var fart over feltet for Toft. På den sjove måde, mente han selv. Indtil den dag hans livsstil steg ham til hovedet og resulterede i en fængselsdom. Pludselig gik han fra 100 kilometer i timen – til nul.

Alene bag tremmer

Toft var brudt ned som menneske på grund af det, han havde gjort og over det, han nu mistede. ”Et liv med alkohol, sex og rock’n roll gjorde, at jeg helt mistede jordforbindelsen, og da jeg ramte bunden, landede jeg hårdt – rigtig hårdt. Det efterlod mig alene, bag tremmer – i fængsel”, fortæller Toft.

Mens han kæmpede med at finde en mening med livet, bragte hans selvdisciplin ham langsomt tilbage til overfladen. Men det var ikke dét, der gjorde den afgørende forskel. For hvad, han ikke havde regnet med, var, at han skulle møde Gud derinde. Bag de tykke mure.

”For anden gang på kort tid blev mit liv igen vendt helt på hovedet, men denne gang var det på den gode måde. Det blev min redning, og gennem ”FængselsAlpha” blev jeg efterfølgende mødt af rummelighed, accept og kærlighed – det blev en ny stepping-stone videre i livet”, siger Toft.

FængselsAlpha

Hør resten af hans beretning søndag den 22. oktober, hvor Karlslunde Strandkirke inviterer til et arrangement med fokus på FængselsAlpha, lovsang og ikke mindst Tofts personlige historie og hans kald til projektet “Free Inmate”. Arrangementet begynder kl. 12 – i forlængelse af kirkens gudstjeneste kl. 10.30. Der bydes på en gratis sandwich, ligesom der er gratis adgang til arrangementet.

Karlslunde Strandkirke har afholdt FængselsAlpha siden 1998, ligesom der løbende afholdes Alpha i Strandkirken. Alpha er en introduktion til kristendommen og til et fællesskab, hvor man frit kan dele liv og meninger. For yderligere information om arrangementet: Kontakt Karsten Bach i Karlslunde Strandkirke på telefon: 46 15 01 80

Af hensyn til Tofts privatliv ønsker han ikke hele sit navn bragt i avisen. Vi har derfor valgt kun at kalde ham Toft.


Artiklen fortsætter efter annoncen: