Hvordan er det at bo og arbejde på et hospitalsskib?

Den tidligere danske storebæltsfærge Dronning Ingrid sejler nu som hospitalsskibet ”Africa Mercy”.

Mercy Ships Danmark og KOMPAS Hotel Aalborg slår dørene op den 25. oktober om aftenen. Her inviteres nordjyder og andre interesserede til at høre om livet til søs langs Afrikas kyst, når den velgørende organisation Mercy Ships Danmark præsenterer deres inspirerende arbejde med KOMPAS Hotel Aalborg på Østerbro 27 som vært.

Mercy Ships er funderet på kristne værdier og driver verdens største flåde af civile hospitalsskibe. Organisationen bringer ofte livsvigtig lægehjælp til mennesker

– børn som voksne – der ellers ikke ville have adgang eller råd hertil, ligesom de uddanner lokalt sundhedspersonale. Der er to hospitalsskibe, hvoraf det ene er den tidligere danske storebæltsfærge, Dronning Ingrid, der i dag sejler som hospitalsskibet Africa Mercy. Ombord på skibene arbejder tusindvis af frivillige, herunder også frivillige fra Danmark.

Foredrag om arbejdet

Den 25. oktober fra kl 19.30 vil der være foredrag om arbejdet og mulighed for at stille spørgsmål til medarbejderne fra Mercy Ships Danmark. KOMPAS Hotel Aalborg, som er byens tidligere sømandshjem, sørger for god forplejning i løbet af aftenen. Tilmelding til aftenen skal ske til eventkoordinator Frederik Rasmussen på frederik.rasmussen@mercyships.org.