The Chosen oplever angreb, mens succesen vokser

I fjerde sæson af The Chosen kommer de mørke tider med korsfæstelsen af Jesus stadig tættere på. Og mens den bibelske dramaserie bliver stadig mere populær verden over, oplever instruktøren også stadig mere modstand og åndelige angreb.

Til Fox News Digital udtalte Dallas Jenkins: ”Spændingerne vokser, og fjenderne kommer nærmere. Undervejs bliver Jesus mere og mere trist. Tingene bliver mere og mere tunge.”

Hele sæson 4 i biografen

Alle afsnit fra sæson 4 får premiere eksklusivt i biografer i USA og Canada. Det fortalte Dallas Jenkins under en konference med deltagelse af 3.500 fans forrige weekend. Om indholdet i dramaseriens nye sæson fortalte han:

– Der er ekstrem smerte og lidelse i Sæson 4, fortæller instruktør Dallas Jenkins. Jesus, som spilles af Jonathan Roumie, forudsiger flere gange sin egen lidelse og død. Skærmprint

”Rammen er større, kulisserne er større, følelserne er større. Dybden og betydningen af ​​historierne er større end nogensinde før. Vi ønsker, at du skal se det, og at du bliver fordybet i det på en stor skærm med surroundsound”. Tredje sæson af The Chosen sluttede med, at Jesus bespiste 5.000 mennesker. Herefter har Jesus og apostlene et følelsesladet møde, hvor mesteren går på vandet. Fjerde sæson vil blandt andet omhandle Johannes Døberens død og tiden frem til Jesu lidelse og død. I Joh. 11, 25 findes det korteste vers i Bibelen, ”Jesus græd”. ”Denne sæson vil indeholde en masse tristhed, men der er også masser af glæde, masser af latter, og masser af mirakler. Det er en af ​​grundene til, at vi ønsker, at folk skal se dette på det store lærred og se det sammen. Spændingerne vokser, og fjenderne kommer nærmere. Sæson 4 handler om, at mennesker omkring Jesus ikke helt forstår, hvorfor han er her, mens det bliver større og vigtigere for ham selv. Når vi når midtvejs i showet, begynder vi at gå mod det, vi alle ved, er på vej,” forklarede Dallas Jenkins.

Han afslørede samtidig, at den sjette sæson udelukkende vil handle om Jesu korsfæstelse, mens den syvende og sidste sæson vil handle om de efterfølgende begivenheder.

Åndelige angreb

I Sæson 4 indgår også beretningen fra Johannesevangeliet 11, hvor Jesus opvækker sin ven Lazarus. Skærmprint

Instruktør Dallas Jenkins udtrykte taknemlighed for de mange, der var samlet for at fejre serien. Han fortalte om arbejdet med den nye sæson, hvor holdet har oplevet modstand. De oplevede, at de var under “åndeligt angreb”.” Jeg synes, vi har bemærket, at efterhånden som serien er vokset, er udfordringerne i fjendens angreb også blevet større. Mens vi arbejdede på den fjerde sæson, føltes det, som om vi næsten ikke kunne undslippe det,” fortalte Jenkins til de fremmødte.

Premiere 1. februar

Afsnit 1-3 får premiere den 1. februar 2024. Den 15. februar følger afsnit 4-6 og seriens sidste to afsnit 7 og 8 udkommer den 29. februar. Når forestillingens biografvisning er afsluttet, får den fjerde sæson premiere på ”The Chosen”-appen, Angel-appen, seriens hjemmeside og på flere streamingplatforme.

Crowdfunded projekt

The Chosen startede i 2017 som et crowdfunded projekt, der nu er et verdensomspændende hit med 110 millioner seere i 175 lande. I maj erhvervede Lionsgate de verdensomspændende distributionsrettigheder for alle sæsoner af showet. Angel Studios og Jenkins har planer om at gøre ”The Chosen” tilgængelig globalt på 600 forskellige sprog, skriver Hollywood Reporter.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Dispensation fra strejker

Optagelserne til den fjerde sæson af showet begyndte i marts og sluttede i juli. ”The Chosen” var en af ​​de få tv-serier, der var i stand til at fortsætte produktionen under SAG-AFTRA- og WGA-strejkerne. Produktionen blev oprindeligt stoppet, fordi nogle af skuespillerne er medlemmer af SAG-AFTRA. ”The Chosen” blev den første tv-serie, der fik dispensation af skuespillernes fagforening, da dens fjerde sæson blev fuldstændig uafhængigt finansieret. Derudover er showet ikke tilknyttet Alliance of Motion Picture and Television Producers, som fagforeningen strejker imod.