2.700 unge samlet til tværkirkelig festival i Norge

Sangevangelist Arthur Robertson og en gruppe fra ”Vigeland-vækkelsen” deltager i en fælles konference på rehabiliteringshjemmet Evangeliesenteret den 30. november.

2.700 unge var samlet i weekenden den 3.-5. november på Oslofjord Convention Center i Sandefjord, og over 3.000 deltog på afslutningsmødet under den tværkirkelige Get Focused-festival.

Det skriver Verdinytt.no.

”De unge har deltaget i forskellige aktiviteter, koncerter, møder, seminarer og lovsang. Hundreder er gået til forbøn, og mange unge har taget imod Jesus for første gang,” fortæller festivalchef Remi Kleppan til Verdinytt.no.

Get Focused

Sammen med resten af Get Focused-bevægelsen har Remi Kleppan et stort ønske om, at de unge får et møde med Jesus – og at de iøvrigt har det godt på festivalen. Get Focused er en tværkirkelig ungdomsbevægelse med unge fra de fleste kirkesamfund. Det første Get Focused-arrangement fandt sted i 2002. Man måtte dog aflyse i coronatiden.

Get Focused-bevægelsen arrangerer ungdomsfestivaler, happenings og ledertræning, som henvender sig til unge fra hele Norge. Get Focused-festivalen arrangeres hvert år i november, og den er en af Norges største kristne festivaler. Her har man fokus på at udruste kristne unge til en missionerende livsstil. Get Focused udtrykker sin vision og målsætning med ordene:

”Vi vil se en bevægelse af unge forenet i kærlighed, mærket af tilbedelse og kendt for retfærdighed.”

Stor indsamling til hjælpearbejde

Deltagerne på Get Focused-konferencen har indsamlet et stort beløb til den kristne hjælpeorganisation Evangeliesenteret Østerbo i Halden.
”Tallene er ikke helt klare, men det bliver mere end 200.000 kroner,” oplyser Remi Kleppan til Verdinytt.

Samarbejde med Vigeland-folk

Under ”Vækkelsen i Vigeland” i sommeren 2023 deltog flere tidligere misbrugere, som nu bor på Evangelisenteret. I Vigeland blev de mødt med stor omsorg af sangevangelist Arthur Robertson. ”I slutningen af november vil evangelisten rejse til Halden sammen med en gruppe frivillige håndværkere, der vil sætte Evangeliesenteret i stand ganske gratis,” fortæller Pål Andre Joys Wigart fra Evangelisenteret til Verdinytt i september.


Artiklen fortsætter efter annoncen: