René Ottesen skal være konsulent i MentalTouch

René Ottesen, som er kommunikationschef hos Bibelselskabet og tidligere generalsekretær for organisationen Open Doors, har truffet en svær, men nødvendig beslutning. Efter blot 14 måneder hos Bibelselskabet har han valgt at tage sin afsked.

”Det er med en ekstremt vemodig følelse, at jeg har meddelt mine gode kolleger i Bibelselskabet, at jeg forlader dem. Den spændende rejse med ny bibeloversættelse, bibelfremme og et utal af skønne mennesker blev alt for kort, ligesom samarbejdet med generalsekretær Johannes Baun har været svært at sige farvel til.

Men rejsetiden mellem København og Jylland med alt for mange forsinkelser har været en for stor tidsmæssig omkostning for mig, hvilket jeg nu har taget konsekvensen af.” I midten af november begynder René Ottesen et nyt kapitel som ledelseskonsulent hos konsulenthuset MentalTouch.

”Jeg glæder mig meget til at bruge min erfaring sammen med et stærkt værdidrevet og fagligt kompetent team hos MentalTouch til at hjælpe kirker og kirkelige organisationer med at finde de bedste ledere,” fortæller René Ottesen.