Ny leder til bostedet LivogJob

– Det er vigtigt for mig, at personalet og de unge har et ejerskab til stedet, siger Pia Teglgaard Jørgensen.

”Det bliver et eventyr”! Sådan siger Pia Teglgaard Jørgensen om sin ny stilling som leder af LivogJob i Stubbekøbing, hvor hun er blevet ansat fra 1. marts 2024.

Dermed afløser hun Jørgen Sulkjær, der nu søger nye udfordringer efter at have ledet institutionen siden oprettelsen af LivogJob i 2009. Den ny leder glæder sig til arbejdet og har også gjort sig tanker om sin ny arbejdsplads:

”Min vision for LivogJob er sammen med personalet at bygge videre på det fundament, der allerede er bygget. Jeg vil begynde min tid som leder med at lytte og være nysgerrig på, hvad der virker, og hvad vi kan justere på. Det er vigtigt for mig, at personalet og de unge har et ejerskab til stedet. For jeg mener, at hvis man har en følelse af ejerskab, vil man gøre det bedste, man kan, og mere kan man ikke forlange.”

Flytter til Falster

45-årige Pia Teglgaard Jørgensen er uddannet pædagog og kommer fra en stilling som souschef i Edel Liisbergs Børnehus i København. De seneste syv måneder har hun fungeret som konstitueret leder samme sted. Hun planlægger nu at flytte til Falster sammen med sin mand, Hans Henrik. I sin fritid er Pia Teglgaard Jørgensen engageret i Fredens og Nazaret Kirke i København.

Derudover bruger hun en del tid i atelieret på Østerbro, hvor hun maler. LivogJob Fonden er et botilbud, et STU-tilbud og et beskæftigelsestilbud oprettet af Stubbekøbing Efterskole og Luthersk Mission i 2009. Se mere på www.livogjob.dk