Retten til Liv vil ansætte endnu en ungdomssekretær

Ungdomsarbejdet i Retten til Liv vokser. Ungdomsforeninger efterspørger ideer til, hvordan man står ved sin holdning på en god og konstruktiv måde i gymnasiet, på sin arbejdsplads eller på universitetet. Derfor vil Retten til Liv styrke arbejdet gennem endnu en ungdomssekretær.

Det oplyser Retten til Liv i en pressemeddelelse, hvor det hedder, at bevægelsen også får forespørgsler fra politiske ungdomsorganisationer, som ønsker at debattere abort ud fra et oplæg fra en medarbejder fra Retten til Liv.

”At flere unge må engagere sig i forsvaret for ufødte i det danske samfund, er en drøm vi længe har haft. Målet er at udruste og inspirere til frimodighed i praksis, så den enkelte oplever, at det er muligt at føre gode og overbevisende samtaler om abort, at argumenterne holder og det hele nytter noget!” skriver landssekretær Ellen Højlund Wibe.

Den nye ungdomssekretær bliver kollega til Kristina Kristensen, der har været ansat siden april 2023. En del af Kristinas opgave er at være synlig på sociale medier og bruge denne platform til at invitere til samtaler om abort.