Tværkulturel Inspirationskonference med temaet ”Livets Gud”

Tværkulturelt Center inviterer til inspirationskonference i København den 10.-12. november. Her kan man møde ”det nye Danmark og lytte, lære og blive inspireret af mennesker med indsigt og udsyn,” hedder det i programmet.

På konferencen kan man lære om ”Livets Gud: Kristendom i ord og billeder” ved den nigerianske kunstner Ezekiel Danok, der er bosat i Holstebro. Der vil være en teologisk refleksion med emnet ”En Gud, der ser og hører” ved teolog Bodil Skjøtt, samt personlige fortællinger om håb – fra Thailand, Eritrea, Iran, Rwanda og Tyskland.

Man kan også høre foredraget ”Sognepræsten er afrikaner” ved kenyanskfødte Wamwati Karuri fra Skovlunde. Der er minikoncert ved den sydamerikanske koncertpianist Gustavo Cardinal: Håbets toner – Livets toner. Weekenden slutter søndag med International festgudstjeneste ved Timothy Stewart efterfulgt af etiopisk frokost arrangeret af Emmanuel Etiopiske Menighed.

Man kan vælge mellem flere spændende seminarer, bl.a. ”Aktuel udlændingelovgivning. Hvad er det vigtigt at vide?” ved tidl. advokat Aage Kramp, København; ”Livet på et asylcenter” og ”Vi valgte kristendommen – og hvad så derefter” ved konvertitter fra Iran. Weekenden koster 350 kr., som betales ved ankomsten. Rabat for familier og studerende.

Konferencens foregår fredag-lørdag i Fredens Kirke, Ryesgade 68, 2100 København Ø, lørdag aften i IKC/Bethesda, Rømersgade 17 København K og søndag: Brorsons Kirke Rantzausgade 49. Tolkning til henholdsvis dansk, engelsk og farsi.