SAT-7-medarbejder modtog pris for brobygning i Mellemøsten og Nordafrika

Administrerende direktør for SAT-7, Rita El-Mounayer, takkede for samarbejdet med Missio til gavn for mennesker i Mellemøsten og Nordafrika.

En af SAT-7’s medarbejdere har modtaget en international pris for sin indsats over for dårligt stillede mennesker i Mellemøsten og Nordafrika. Prisoverrækkelsen foregik på NGO’en Missios hovedkontor i München, Tyskland.

Pauline Jaricot-prisen, der uddeles årligt til ”en kvinde i Afrika, Asien, Mellemøsten eller Oceanien, som er et fyrtårn af håb for andre”, blev overrakt til Juliana Sfeir for hendes arbejde med SAT-7. Prisen var et malet glaskunstværk, som Juliana straks dedikerede personligt til SAT-7s administrerende direktør, Rita El-Mounayer.

Men det var passende, at Juliana Sfeir skulle modtage prisen, vurderer SAT-7. Juliana har været SAT-7’s ACADEMY Brand Manager siden 2017 og har dermed overvåget alle SAT-7 ACADEMYs programmer og selv produceret nogle af de mest ambitiøse, inklusive flagskibsuddannelsesserien My School og det innovative aktivitetsshow Puzzle.

Disse sociale programmer giver både værdighed og håb til tusindvis af børn i nød og er dermed også til gavn for børnenes forældre og lokalsamfundet på sigt.

Historiefortælling bygger bro

Juliana er også projektleder for projektet Lebanon Our Story, som bruger historiefortælling til at anvise en ny vej frem for Libanon med fx at bygge bro mellem værtssamfundet og flygtninge. Dette projektet er finansieret af det danske udenrigsministerium og implementeret af SAT-7 i samarbejde med det libanesiske bibelselskab. Det er støttet gennem Center for Kirkebaseret Udvikling og SAT-7’s partner, Det Danske Bibelselskab.

Missio fremhævede Julianas og SAT-7’s arbejde med at fremme fredelig sameksistens i regionen med ordene: ”SAT-7 bringer mennesker af forskellig oprindelse og tro sammen for at bane vejen for dialog.”

Rita El-Mounayer, administrerende direktør for SAT-7, udtalte om samarbejdspartneren Missio: ”Vi hos SAT-7 er Missio dybt taknemmelige for denne pris. Det er en hyldest til det arbejde, som Juliana og mange andre har gjort blandt os for at fremme uddannelse og social udvikling blandt dårligt stillede mennesker i de lande, hvor vi sender. Vi sætter stor pris på vores partnerskab med Missio i at dele Kristi kærlighed i Mellemøsten og Nordafrika.”