”Hamas er meget farligere end ISIS, og de vil udslette jøderne”

Mosab Hassan Yousef, der selv var aktiv i Hamas som søn af en af grundlæggerne, blev informant for Israels sikkerhedstjeneste Shin Bet i 1990’erne og har siden advaret det internationale samfund mod Hamas. Skærmprint fra Fox News

”Hamas er en religiøs bevægelse med det mål at etablere en islamisk stat. De er ligeglade med palæstinenserne, men de bruger den palæstinensiske sag til at nå deres langsigtede mål, nemlig at forvandle Mellemøsten og verden til en islamisk stat. Hamas tjener Iran i denne sag.”

Det fastslog Mosab Hassan Yousef, der selv er søn af ​​en Hamas-grundlægger, i et interview på Fox News den 19. oktober. Her understreger den tidligere terrorist, at det er altafgørende at udslette Hamas, selv om det bliver en meget brutal krig. At nedkæmpe Hamas vil nemlig være den største tjeneste, Israel kan gøre mod palæstinenserne.

– Jeg tror, ​​Hamas er meget farligere end ISIS, selv om mainstream-medierne er bange for at kalde det en ”folkemorderisk religiøs bevægelse”, sagde Mosab Hassan Yousef til ”FOX & Friends”.

Bogen ”Søn af Hamas” udkom i 2010 på forlaget ProRex. Her fortæller Mosab Hassan Yousef (Musab Hassan Yusef) sin dramatiske livshistorie.

”Se på splittelsen og den globale forvirring på grund af Hamas. De bragte os på en eller anden måde i knæ ved deres brutalitet og deres barbari. At kalde det brutalitet er endda at underdrive Hamas’ handlinger. Hamas er en religiøs bevægelse, og det er en rasende religiøs bevægelse, som er imod Israel.
Mainstream-medierne kan ikke sige dette, fordi de er bange for at antænde en religionskrig. Og det, mener jeg det allerede er. De ønsker at udslette det jødiske folk, fordi de er jøder, og fordi der er en jødisk stat.”

Yousef gav afkald på karrieren i terrorgruppen og blev informant for Israels interne sikkerhedstjeneste, Shin Bet, i 1990’erne. Han tror ikke på, at man kan forhandle med Hamas, da det hverken er en national eller en politisk bevægelse. ”De er drevet af mørkt had mod en race, mod en nation. De må stoppes,” sagde han.