Udfordringen hæver prisen på abonnementer

På Udfordringen har vi holdt prisen på vores abonnement nede under hele inflationskrisen, fordi vi ønsker, at så mange som muligt, skal have råd til at holde avisen.

Desværre har vi oplevet, at mange i løbet af de seneste år er så pressede på økonomien, at selv Udfordringens relativt lave pris er for stor en omkostning.
Samtidig begynder vi også selv at blive ramt af, at priserne på særligt trykning og levering er steget betydeligt over de seneste år. Hvis økonomien skal blive ved med at løbe rundt, er vi derfor nødt til at hæve prisen på vores faste abonnementer.

Dog ikke mere end at Udfordringen stadig er en af de absolut billigste aviser på markedet.

Stiger med 8 kr. om måneden

Vi hæver prisen på et årsabonnement fra 648 kr. om året til 745 kr. om året. Det svarer til en stigning på 8 kr. om måneden. Med den nye prisstigning får du nu leveret Udfordringen lige til døren hele året for kun 62 kr. om måneden – og får samtidig adgang til alle vores artikler online.

Hvis du gerne vil slippe for at betale alle 745 kr. på én gang, kan du på vores hjemmeside tilmelde dig månedlig betaling til 64 kr. om måneden. (klik her) Dette kan desværre ikke gøres hvis betalingen skal være over girokort.

Ikke med tilbagevirkende kraft

Prisstigningen er ikke med tilbagevirkende kraft, men vil kun gælde for fremtidige opkrævninger. Er du midt i en abonnementsperiode, vil du altså først opleve prisstigningen næste gang dit abonnement skal fornys.

Mulighed for at give ekstra

Mener du lige som os, at Udfordringen har en særlig og vigtig opgave i Danmark, og vil du være med til at sikre, at Udfordringen kan fortsætte med at sprede det gode budskab i Danmark, deltage i samfundsdebatten og samle, inspirere, udfordre og styrke kristne i Danmark, så kan du udover at støtte os med et abonnement også give en gave til Udfordringen.

Det kan du gøre via Missionsfondens projekter via netbank: 9570 0006 139450.
Husk at skrive ’5127 Støt Udfordringen’.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi er taknemlige og ydmyge for hvert et abonnement og for hver en gave og håber ikke, at de nye priser bliver årsag til at opsige dit abonnement.