200 muslimer i Gaza så Jesus i drømme samme nat

Mike Licona skriver på Facebook om det store gennembrud blandt muslimske fædre i Gaza.

”Gud arbejder midt under krigen”

Det fastslår Mike Licona, som er leder for en kristen hjælpeorganisation, der arbejder i Gaza. I en rapport fra starten af november fortæller han om et stort gennembrud i det missionsarbejde, som må foregå ”under jorden”:

“I de seneste to dage har vi øvet sjælesorg overfor to hundrede fædre, der har mistet de fleste – om ikke alle – deres børn under krigen.
Vi havde flyttet disse mænd til et sikkert sted, givet dem mad, vasket deres tøj, begyndt at læse Bibelen for dem og fortalt dem om vejen til fred ved troen på Jesus. Så skete der et stort mirakel. I nat viste Jesus sig for over 200 af dem i drømme. De er nu kommet tilbage til os for at lære mere om Guds ord og spørger, hvordan de kan følge Jesus.”

”Jeg er på Israels side i denne krig, ikke nødvendigvis af teologiske grunde, men fordi Hamas og deres tilhængere står for den pure ondskab. Men jeg ved, at ikke alle palæstinensere støtter Hamas. Faktisk ville de få strenge straffe, hvis der bare var mistanke om, at de ikke støtter Hamas.
Lad os bede om, at denne krig snart må få ende, og at Israel kan udrydde Hamas, så palæstinenserne kan blive fri for . . . Hamas,” skrev Mike Licona på Facebook den 10. november.