Ny regionsleder er nysgerrig og ikke bange for nye udfordringer

”Jeg havde en ro i, at det var det, Gud ville med mig,”fortæller Bethina Ladegaard Jensen om sin ny opgave i Indre Mission.

Bethina Ladegaard Jensen er fra 1. januar ny regionsleder i Indre Missions Region Nord. Hun oplever, at Gud har udrustet hende til opgaven

Bethina Ladegaard Jensen er 44 år og fra Hillerslev i Thy, hvor hun har boet med sin mand og fem børn siden 2000. Hun er opvokset i Gøttrup i Hanherred og er derfor godt kendt med en del af det område, hvor hun nu skal være leder for Indre Missions ansatte medarbejdere.

Guds kald

Som aktiv i det lokale IM-fællesskab i Hillerslev, hvor hun også er formand for det lokale menighedsråd, bringer hun både engagement og ledelseserfaring med ind i den nye opgave. Bethina Jensens beslutning om at søge stillingen som regionsleder blev inspireret af opmuntring fra mennesker omkring hende, og hun føler sig kaldet til opgaven:

”Jeg havde en ro i, at det var det, Gud ville med mig,” fortæller hun.

Vigtigt at lytte

Bethina Jensen ser frem til at udforske regionen, lære forholdene bedre at kende og møde de lokale IM-fællesskaber. Hendes nysgerrighed og evne til at skabe overblik i forskellige situationer giver hende tillid til at håndtere de udfordringer, der måtte opstå.

”Jeg ser frem til at arbejde med de mange muligheder for mission i området og at skabe et konstruktivt samarbejde mellem de lokale IM-fællesskaber og kirkerne,” siger Bethina Jensen. Den nye regionsleder understreger vigtigheden af at lytte til mennesker: ”Hvis et menneske føler sig set og hørt, så kan vi nå rigtig meget sammen,” siger hun.

Generalsekretær Jens Medom Madsen understreger vigtigheden af Bethinas engagement: ”Med Bethina Jensens stærke engagement i Indre Mission og med de lokale ledelsesopgaver, hun har påtaget sig, er jeg sikker på, at vi får en dygtig og kompetent leder for vores medarbejdere i Region Nord,” siger han. Bethina Jensen overtager stillingen fra Ruth Tidemand Nielsen, der har valgt at gå på efterløn.

Indre Mission har fem regionsledere, som hver står i spidsen for regionernes lønnede og frivillige medarbejdere.


Artiklen fortsætter efter annoncen: