Nyt forstanderpar til Efterskolen Alterna

Jonas Conrad er opvokset i Mariager tæt på højskolen, mens Zaina er missionærbarn fra Tanzania.

Jonas Dueholm Conrad og Zaina Conrad skal være forstanderpar på Efterskolen Alterna fra skoleåret 2024/2025.

Det skriver bestyrelsen på Facebook. Jonas er i øjeblikket ansat som pædagogisk leder og gymnasielærer på Hovedstadens Kristne Gymnasium, mens Zaina kommer fra en stilling som folkeskolelærer på Strandskolen i Karlslunde. De to mødte hinanden netop på Alterna for 18 år siden. Udover deres studier på universitetet og lærerseminariet har de sammen læst teologi og lederskab på Hillsong College i Sydney med fokus på ungdomsarbejde.

De har over ti års erfaring med tjeneste og ansvar for børne-, teenage- og ungdomsarbejde, livsgrupper og lovsang. Jonas er opvokset i Mariager tæt på højskolen, mens Zaina er opvokset i Tanzania som en del af en dansk missionærfamilie fra Aalborg. Sammen har de tre dejlige børn og er i dag en del af Kirken i Kulturcenteret.

Et drømmematch

Bestyrelsen udtrykker stor glæde over aftalen med det kommende forstanderpar og skriver: ”Jonas og Zaina besidder de rette kompetencer, værdier og drømme til at videreudvikle og lede Alterna ind i fremtiden. Skolen er kendetegnet ved sit unikke DNA med fokus på discipelskab og udrustning til tjeneste og mission. Det er dette, der gør Alterna til en helt særlig efterskole – og Jonas og Zaina til et fænomenalt match.

Med etablering og opstart af en ny 9. klasse fra sommeren 2024 matcher deres fælles faglige baggrund og erfaring også deres nye rolle og ansvar, hvilket har været et stort fokus fra bestyrelsens side i rekrutteringsprocessen.” Bestyrelsen beskriver Jonas og Zaina Conrad som et meget ”kompetent og hjertevarmt par”.
Jonas tiltræder som forstander den 1. juli 2024, mens Zaina tiltræder som viceforstander den 1. august 2024. I løbet af det næste halve år vil efterskolen forberede overdragelsen, før de byder det nye forstanderpar – samt en masse nye elever – velkommen til Alterna i det kommende skoleår.