Temasangen for Rock Solid’s landslejr 2024 er udkommet

Temasangen ’Lækkersulten’ skaber forventning til en Rock Solid-weekend for de 9-14-årige på Rudehøj Efterskole.

Foto fra en tidligere Rock Solid-lejr, der også indeholdt både fællesskab, hygge og tro.

”Snup et ’Hold kæft bolche’… og lyt til Jesus.”

Det er et af budskaberne i den nye Rock Solid-sang, der netop er udkommet. Sangen er temasang på årets landslejr i Rock Solid for børn og teenagere i alderen 9-14 år. Rock Solid skriver selv om sangen:

”Rock Solid, som er en del af Youth for Christ, er begejstret for at dele nyheden om udgivelsen af temasangen for januar 2024-lejren. ’Lækkersulten’, skrevet af Jonatan Rabjerg og William Christiansen, er nu ude og skaber forventning til en weekend fyldt med sjov, slik og Jesus for 9-14-årige på Rudehøj Efterskole.”
Sangen kan findes på alle streamingplatforme og er i følge Rock Solid det perfekte lydspor til ’Rock Solid Landslejr 2024’.

Temasangen kan findes på alle streamingplatforme og er i følge Rock Solid det perfekte lydspor til ’Rock Solid Landslejr 2024’

300 deltagere

Selve lejren, som temasangen er skrevet til, foregår på Rudehøj Efterskole 20.-21. januar og har tilmeldingsfrist mandag den 10. januar. I 2023 var der omkring 250 deltagere på landslejren, mens forventningen for 2024 er op imod 300 deltagere. På landslejren, eller slikland-lejren som arrangørerne kalder den, er der fuld smæk på underholdning, hygge og fællesskab og samtidig god tid til at udforske den kristne tro.

For mere information om lejren kan du gå ind på www.yfc.dk/lejr. Tilmeldingen er åben, men med et begrænset antal pladser, så skynd dig, hvis du vil sikre dig en plads.