Eks-terrorist fra Gaza: ”Tusinder af muslimer vil komme til Kristus”

Tass Saada, der som ung var snigskytte for Arafat, men senere blev kristen, tror på, at der vil komme en massiv vækkelse i Gaza, så tusinder vil komme til Kristus efter afslutningen på Israel-Hamas-krigen.

Taysir ”Tass” Abu Saadafortalte for nylig på CBN News’ Global Lane, at Helligånden allerede forvandler palæstinensiske hjerter gennem drømme og visioner.
”Mange muslimer leder efter et alternativ til islam,” sagde han. ”Mit hold deler naturligvis Kristus. Så vi forventer mere af den vækkelse, der allerede foregår i Gaza-striben. Høsten bliver enorm.”

Uskyldige ofre

Det er nu mere end 100 dage siden, at Hamas-terrorister den 7. oktober udførte den voldsomme massakre på hundredvis af israelske civile, der førte til starten på Israel-Hamas-krigen. Mange af de palæstinensere, der bor i Gaza-striben, er blevet uskyldige ofre i konflikten. Det skyldes blandt andet, at Hamas har forhindret evakuering af civile palæstinensere, udsat dem for fare og endda brugt dem som civile skjolde mod israelske angreb, der kun var beregnet til at ramme terroristerne.

Den Hamas-drevne regering i Gaza hævder, at mere end 24.000 mennesker er blevet dræbt der, siden krigen begyndte, og tusinder flere er såret eller formodes døde.

Tass Saada har skrevet selvbiografien ”Jeg var snigskytte for Arafat” (indsat billede). Øverst ses han under et besøg i Danmark i 2015, hvor han talte på Virksund Kursuscenter.

Gud vender ondt til godt

Men Tass Saada mener, at der kan komme godt ud af ødelæggelsen og smerten.

”På trods af den ødelæggelse, der finder sted, tror jeg, at Gud har et formål med at få palæstinenserne i Gaza til at vågne op og se på et andet alternativ til det, de tror,” forklarede han. Saada sagde, at han tror på, at hjerter vender sig til Jesus. Han bekræftede også en rapport fra slutningen af ​​sidste år om, at hundredvis af mænd i Gaza mødte Jesus i drømme.

”Jeg har en rapport fra et af mine teammedlemmer om, at 200 gazanere gav deres hjerte til Jesus på én gang,” sagde Saada. ”Herren viste sig for dem i syner og drømme, og de krammede hinanden og glædede sig. De indså, at de alle havde fået det samme syn.”

– Det er tydeligt, at Gud har sat noget i gang. Og de troende i landet gør også deres, fastslog Tass Saada.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tass Saada blev født i Gaza. Senere flyttede familien til Saudi-Arabien og derfra til Qatar, før Tass Saada stak af for at tilslutte sig den palæstinensiske organisation Fatah og dens leder, Arafat. Senere emigrerede han til USA, hvor han mødte sin kone, Karen, og senere blev kristen.