Verdenskendt komponist bad præst om hjælp mod spøgelse

Andrew Lloyd Webber har blandt andet skrevet Phantom of the Opera, der handler om uhyggelige begivenheder i et operahus i Paris. Foto: Wikipedia

Den verdensberømte britiske komponist Andrew Lloyd Webber fortalte i et interview med avisen The Daily Telegraph, at han har været plaget af en poltergeist.

I interviewet med The Daily Telegraph kommer Andrew Lloyd Webber ind på nogle mærkelige hændelser, der var foregået i hans hus på Eaton Square i det centrale London. ”Jeg havde et hus i Eaton Square, hvor der var en poltergeist,” fortalte han. ”Den plejede at tage teater-manuskripter og placere dem i fint ordnede bunker i et tilfældigt rum.”

Derfor havde komponisten valgt at tilkalde en præst, og denne havde løst problemet ved at velsigne huset. Derefter mærkede man ikke flere forstyrrelser,” fortalte Andrew Lloyd Webber. Den 75-årige komponist er kendt for musicals som ”Cats”, ”Evita” og ”Phantom of the Opera”.

Netop det sidstnævnte Broadway-show skrev Andrew Lloyd Webber ud fra en roman af Gaston Leroux fra 1910. Romanen handler om nogle uhyggelige begivenheder i operahuset Palais Garnier, hvor man mente, der huserede et spøgelse.