Kronologisk bibel-podcast topper hitlisterne hos Apple

Tara-Leigh Cobble deler sin begejstring for Bibelen gennem podcasten TBR. Hendes ønske er, at podcasten må hjælpe folk med at vokse i deres tro på Gud og opmuntre dem til at læse hele Bibelen.

Podcastværten Tara-Leigh Cobble fra Dallas kunne for nylig oplyse, at hendes podcast, ”The Bible Recap”, står øverst på hitlisten i alle kategorier på Apple Podcasts.

”Jeg havde aldrig drømt om, at vi ville blive nummer 1 podcast i alle kategorier,” skrev podcastværten nytårsdag i et opslag på Instagram. Ifølge ChurchLeader.com er ”The Bible Recap” en kort, daglig podcast, der følger en 1-årig kronologisk bibellæsningsplan.

”Da jeg startede dette projekt i 2019, bad jeg om, at det ville nå ud til 300 mennesker. Men Gud har ladet det vokse til noget langt større, end jeg nogensinde kunne forestille mig,” siger Tara-Leigh Cobble til ChurchLeaders. I hver episode opsummeres nøglepunkter fra den bibeltekst, brugerne læser.

100.000 lyttere og 1 mio. bibellæsere

Siden lanceringen er antallet af daglige lyttere til ”The Bible Recap” steget fra 1.000 til 100.000, og over 1 million mennesker er begyndt på ”The Bible Recap’s” YouVersion bibellæsningsplan, oplyser en talsmand for TBR. I 2020 udgav Tara-Leigh Cobble bogen ”The Bible Recap: A One-Year Guide to Reading and Understanding the Entire Bible”, som hurtigt blev nr. 2 på Amazonas liste over bedst sælgende bøger.

For nylig lancerede TBR en YouTube-kanal, der nu har haft over 16 millioner visninger. TBR-teamet forventer at nå 500 millioner lifestreams af The Bible Recap i ​​2024.